Знов вана голос чути в хат

Клавдия Дмитрив
На мелодію’’ЧЕРЕМШИНА’’(Знов зозулі голос чути  в  лісі…)

Знов Івана  голос  чути в  хаті,
Бо з Оксаною давно  жонаті.
А Оксана  шиє та  чаклує,
Голосочок чоловіка  чує.
            ПРИСПІВ
Всюди видно їхні вишиванки,
Що творили обоє  до  ранку.
Що красу  творили  і  будуть творити,
Щоб догодити.

Вже на небі зорі появились,
А Іван  з Оксаною втомились.
Цілий  день все  шиють-вишивають,
Душу в вишиваночки вкладають.
                ПРИСПІВ
Вже й проміння  сонечко покаже,
Та Оксана зовсім не  приляже.
Вишиванку  мусить вже  дошити-
Тільки тоді  може відпочити.
          ПРИСПІВ
То ж  творіть  й надалі , мої любі-
Вас цінують й поважають люди.
Божа Мати хай допомагає,
А Господь на все  благословляє!

            04.09.2015 р.