Вiн, як завжди

Сергей Стрельченко 2
Він, як завжди, цілує її в чоло
Міцно, міцно тримає ії долоні
Посміхається ніжно, ніжно та неймовірно тепло,
заглядаючи в очі її бездонні…

В котрий раз запитає «Як справи? Як день пройшов?»
відчуваючи радість і спокій в галасливому багатоголоссі
В котрий раз дивуючись, як стигне у серці кров
коли сонце грає в її волоссі…

Він, як завжди, цілує її в чоло
притягаючись серцем до неї ближче
Посміхається ніжно та неймовірно тепло
і шепоче у вуха їй «Ти найкраща»…

І вона сміється струмками слів
Він цілує з ніжністю відголоски
Щоб її кохання пізнати спів
І відчути ніжність і щастя у кожній ноті…

І крокуючи разом, стежками безмежних див
Кожен день життя це найкоштовніша намистинка
Й головне зберегти кохання - найкрихкішу з усіх перлин
у якій душі і серця самі тендітні частинки