Gaudeamus igitur

Анатолий Анненко
                Будемо веселитись.
         (старовинна студентська пісня)

Нам на світі не дано дуже довго жити,
                Трохи  ти життя пізнаєш,
трохи  досвіду придбаєш  -
                мусиш відлетіти...
Хай же юності снагА  в наших душах буде!
                Щоб трудитись і любити,
треба  з  усмішкою  жити. -
                Веселімось, люди!

Без науки жити нам неможливо, друзі;
                з  нею  молодість  ясна,
наче квітнуча весна, -
                завжди у союзі.
Слава нашим вчителям, котрі з нами й нині!
                Слава Богу! Слава долі!
Слава нашій рідній школі!
                Слава Батьківщині!