З ронька моя!

Мария Головко
( Текст песни на украинском языке)



1.Моє кохання горлицей злетіло
У височінь, у височінь!
Твоє кохання тільки шепотіло -
Мене не кинь, мене не кинь!

2.Люблю тебе за щирість,люба,мила,
Моя зоря, моя зоря!
Люблю за те, що дала мені крила
Бо ти моя, лише моя!


Приспів:

Ти у світі цілому єдина,
Для кохання дарував Бог крила,
Зоряна моя,
Зіронька моя!

Я приніс тобі небесні квіти,
Бо тебе не можно не любити!
Зоряна моя,
Зіронька моя!





3.Люблю за слабкість, та за полохливість,
За сум в очах, за сум в очах!
Коли лечу зі мною Божа милість,
А ти в сльозах, а ти в сльозах!

4.Не бійся, люба, разом полетіли
У височінь, у височінь!
Любов, кохана, нам дарує сили,
Ти - неба синь, ти - неба синь!

ПРИСПІВ:

Ти у світі цілому єдина,
Для кохання дарував Бог крила,
Зоряна моя,
Зіронька моя!

Я приніс тобі небесні квіти,
Бо тебе не можно не любити!
Зоряна моя,
Зіронька моя