Ос нь

Мария Головко
( текст песни на украинском языке )

Знов до нас осінь прийшла,
Падає листя у забуття,
Смуток на серці та каяття,
Долами стелеться мла!

2.В"ються у небі птахи,
Вирій сумує у синьові,
Журяться квіти в жовтій траві,
Листячком вкриті дахи!

Приспів  :

Серце жме, вітер гуде,
Гомін птах кличе, до неба зве!

3. Скоро вже прийде зима,
Хилиться з вітром, стогне верба!
До небосхилу лине тужба,
Землю покриють сніга!

4.
Мов би злетіла мольба,
Час все стікає до небуття,
Не зупинити наше життя,
В долю вплелася журба!

Приспів  :

Серце жме, вітер гуде,
Гомін птах кличе, до неба зве!