чекай

Александр Кононенко
Погноблених ще й і потрахать.
А ти, таки, справжній дурепо.
Прискочуть і муха, і бляха.
Ти хворий? Воно тобі треба?
Чи той нерахований трафік
Тобі за життя вже дорожчий,
Чи може затирині гроші
Важливіші долі Каддафі.
Скарби відгукнуться скорботам,
Набридне здаватись дебілом,
Бо все що в надстройці свербіло
Не відповідає чеснотам.
Чекай, відгукнеться халепа
І колом у грудях постане,
Тоді нагадають і скрепи,
І, навіть, підпал пармезану.