09. 12. 14 - мо л то

Сайдфиди
Моє літо
Ти роздіта
Та шалена
Це система
Не проблема
З ким і де ми
Ти тацюєш
Майже гола
Та щаслива
Я з тобою
Це відчую
Хочеш
Я станцюю
На паркеті
Де кохались
Ми уперше
Я Нал'ю
Тобі вина
Ти сп'яніла від ковтка
Не керуюча ,весела
Дуже літня і худа
Підемо до моря знайдемо
Те горе
Вип'ємо ще трошки
І забудем де ми
Загубимось у часі
летимо ми на мрій матраці
У світ ідей надій
Я так сильно
Ще ніколи не палав
І так дужо забажав
Тебе я тут
На цьому місті
І зніму я з тебе джинси
Я скажу
Як сильно хочу
Після
Подивлюся в очі
В них втопив я ночі
Поцілую губи ці сп'янілі
Небезпечні , трохи хтиві
Та забуду я про світ
Ти мій центр
Мій жаданий лід