Янголи... Ангелы, украинский вариант

Лорд Орион
Печаллю диха ніч
І порожнечи світ
Дощем збігає вниз
Крізь прозорий лист

Твоя завмерла тінь
У тиші мовчазній
І днями смутку дзвін
Лунає у мені

Як сумно
Як страшно
Дивитись знов і знов
Як помирає
Вогнем згорає
Остання вже любов...

          І будуть янголи
          Літати повз дахи
          Співаючи для нас
          Нечутні нам пісні
          Кричатимуть для нас,
          І житимуть для нас
          І так помруть за нас
          В останній раз!


І світ згасає в тінь
І неможливий рай
І лине в далечінь
На крилах "прощавай"

І йдеш від мене ти
А слідом сипе сніг
Ховаючи сліди
І радість у мені

Як сумно
Як страшно
Дивитись знов і знов
Як помирає
Вогнем згорає
Остання вже любов...

          І будуть янголи
          Літати повз дахи
          Співаючи для нас
          Нечутні нам пісні
          Кричатимуть для нас,
          І житимуть для нас
          І так помруть за нас
          В останній раз!


У темряві задушливій
Втрачаючи вигляд свій
Літати, тебе шукати
Серед тисячи світів
Серед мільйонів слів
Звати! Знову звати!


І замовкає крик
I спокій вічності
Наповнить цілий світ
Собою назавжди

Постать майне твоя
І зникне в дзеркалах
Почую пісню я,
Що кличе в небесах

Як сумно
Як страшно
Дивитись знов і знов
Як помирає
Вогнем згорає
Остання вже любов...

          І будуть янголи
          Літати повз дахи
          Співаючи для нас
          Нечутні нам пісні
          Кричатимуть для нас,
          І житимуть для нас
          І так помруть за нас
          В останній раз!