Все, що в мене

Оксана Котлярова
Все, що в мене є
Легко влізе в рюкзак,
Малий такий, не дорожній.
Все, що в мене є легко поміститься в клатч,
Навіть в карман, якщо він буде порожній.

Все, що в мене є - це мої думки,
Уникати яких в мене майже тепер не виходить,
Ще блокнотик і ручка, від рідного дома ключі,
Від яких нема сенсу, туди вже нічого не ходить...

Та і все.
Мені не потрібен клатч,
Все своє, навіть більше, я зможу сховати в долоньку,
А нащо мені більше?
Я лиш відвідувач
Цього дивного світу,
котрий залежний від сонця.