Тетян1 в день народження

Галина Мокряк
Нехай тобі, подружко,
В це радісне свято
Видається сонячним день,
Хай квітами, сміхом
Повниться хата,
І так, до ста років,
День у день.
Із днем народження вітаю!
Усього тобі божаю.
Таня, Танічка, Танюха,
Ти почуй мене і послухай:
Щоб завжди була здорова і счаслива,
Щоб була кохана і вродлива,
Щоб зросла краса у двічі
На тобі й твоїм обличі.
Щоб лунали в твоїй оселі
Внукові співаночки веселі.
Щоб сто років ще прожити,
І правнуків одружити.
Щоб варила і пекла,
Щоб завжди ти була вдома,
Не скорила тебе втома
Вип"ю я бокальчик пива,
Щоб завжди була щаслива,
Вип"ю я ще і вина,
Щоб була ти не одна.
Щоб не заздрили чужії очі,
Все це розповім тобі
На вушко, дорога моя подружко.