Кохай одну!

Люмен Александр
Куплет 1:

Буденні дні, буденні ночі.
Буденне також, все життя твоє,
Але поглянь у рідні очі.
І серце, ти для них відкрий своє.
Забудь нудьгу, забудь пітьму, забудь ти все.
Ти розчинись в устах коханої.
Ціни її одну, понад усе.
Понад усе – кохай її!

Приспів:
 
Кохай її, як першу квітку навесні.
І лиш про неї, думай у вісні.
Кохай її, тобі лиш раз даю пораду я.
І зрозумієш ти, як зміниться твоє життя.

Куплет 2:

Ти прокидайся кожен ранок, поруч з нею.
Бажай їй успіху, добробуту бажай.
Готуй сніданок їй, з відкритою душею.
Поцілувати зранку, теж не забувай.
Розквітнеш ти від щастя - буде не впізнати.
Ти поруч з нею будь, в воді і у вогні.
Вона тебе одного буде лиш кохати.
Не забувай ніколи, що кохаєш ти її!

Приспів:

Кохай її, як першу квітку навесні.
І лиш про неї, думай у вісні.
Кохай її, тобі лиш раз даю пораду я.
І зрозумієш ти, як зміниться твоє життя.