До Олександра К

Анатолий Анненко
Олександре, Саньо, Сашо! -
                Щастя, миру й довгих літ! -
Нагадав  про  зустріч нашу
                новорічний твій привіт...
Радий був тебе зустріти.
                (Що то значить - земляки!). -
І зимою - в серці літо,
                гомін Красної-ріки...
Хай поїхали далеко
                від  чудових  рідних  місць,
вірю  я  (і жити легко!),
                що повернемось колись.
Як же нам без Кремінщини,
                без лісів її, озер...?!
Все джерельне і дитинне
                в нас нуртує ще й тепер.
І допоки я співаю, і допоки я живий,
                я надію в серці маю:
- повернутися жадаю
                знов до тебе, краю мій!

                1989 р.