9 декабря

Сайдфиди
9 декабря

Давай нап'ємось однієї
Літньої покірної ночі
Ти просто закриєш свої зелені очі

І будеш летіти мріями
Кліпати віями
Жадано палати
Бажати саме тією для мене стати

Слухати будемо музику
Джаз або щось швидке
Ти саме те

Скоро прийде осінь
Ми нап'ємось віски
Вийдемо з себе зовсім
Розіб'єм усі музичні диски

Всі пори року змінять себе
Але знатимеш ти
Що я з тобою був і є