Жiночому вокальному ансамблю Л...

Анатолий Анненко
Коли нам цей ансамбль співає
                над ординарністю буття,
душа раптово відчуває
            нестримний потяг до життя!

Коли нам цей ансамбль співає
                над метушнею днів і літ,
то мрія крила розправляє
                і серце проситься в політ!

Коли зі сцени нам співають
                оці дівчата і жінки -
мужі сер'йозні забувають,
                ...що вже вони не юнаки!