До Казбека Х

Анатолий Анненко
Казбек! - Тебе шаную дуже
               за чуйне серце, файний спів.
Бажаю я тобі, мій друже,
                багато радісних років!

Пребудь завжди високим, дужим,
                як твій тезко Казбек-гора!
Бажаю я тобі,  мій  друже:
                здоров'я, миру і добра!