Isus m-a scos din ghiara mortii

Галина Чиореску
A hotarit satana,
Ca trebuie sa mor.
Mi-a insuflat ideia
In cap foarte usor.

Statea langa fereastra
Si foarte fericit
Zicea: "Deja-i a noastra!
Acus e-al ei sfirsit !"

El mi-a sapat si groapa
In care ma va pune
Si astepta momentul...
Dar... - iata o minune!!!!

De fiecare data
Cind el ma insela,
Venea Mintuitorul
Si insusi ma salva!

M-a scos din ghiara mortii,
Pacatul mi-a iertat
Si viata mea atuncea
Nou sens a capatat.

L-a izgonit afara
Din viata-mi pe satan
Si Duhul Sfint ca straja
Si calauza-l am.

De-atunci n-are putere
Satana peste mine,
Caci Domnul  ma-ntareste
Si-n bratul Sau ma tine!

Slavit in veci sa fie
Al meu Mintuitor ,
Сaci  El e-a mea  tarie
Si al meu ajutor!!!!!