Подружжю К

Анатолий Анненко
Дорогі, Миколо й Інно! -
                Слава Богу(!) - ви в нас є!
Вас шанує Кремінщина
                і такОж - єство моє.
Добрі люди небайдужі,
                невтомимі трударі. -
Тож подібні ваші душі
                до ранкової зорі.
Ваші плани і надії -
                перспектива золота.
Хай квітують ваші мрії
                і врожаються літа!
Хай щаститься кожна днина,
                буде так і знов, і знов..:
Світла радість - там , де Інна!
                Де Микола - там  любов!
Завжди будьте ви здорові!
                (Це кажу я в добрий час).
І завжди живіть в любові!
                ...Сам Господь шанує вас.