Станiславу Л

Анатолий Анненко
Ти народився навесні..,
                і літо вже тебе чекало.
Тому, й коли осінні дні,
                в тобі від осені так мало.

Летиш на крилах мрій своїх,
                в польоті набираєш сили.
Романтик! - Любиш ти усіх.
              Дай Боже, щоб тебе любили!

Мій друже добрий, Станіслав,
               прекрасний ти в своєму леті.
Яким хотів - таким ти став!
        Живи(!) - на радість цій планеті!