До МВГ та БПМ

Анатолий Анненко
      
                * * *

Ваш світлий голос хай не в'яне
                принаймні ще з півсотні літ!. -
Мистецтво Ваше полум'яне
                лишає в душах добрий слід.

                * * *

Ваші такт і чуйне серце -
                справжнє благо для рідні.
Необхідно так тепер це -
                в метушливі наші дні.

                1985 р.