колискова

Люсисолей
Сон квiтка - мак

вiд макового зернятка - краплинки
засiялись, зiйшли квiтки-рослинки
тонесенькi стебельця,
а так хвилюють i чипають серце(!)

я вдосвiта iх назбирала,
коханому на подушкИ поклала...

спи, рiдний мiй ти хлопчик,
спи, невгамонний коник-пострибунчик.

на щастя зав'яжу я вузлик
и не порушу сну твого, красунчик,,
мiй котик-воркотунчик,
кришталика яскравого промiнчик,
спи, рiдний мiй ангелик,
...спи, засинай, метелик...