Seni yazardim

Алиев Орхан Адам
Qismetin qelemi olsaydi mende,
Omrumun setrine seni yazardim.
Her an yawdardim seni qelbimde,
Kecmiw gunlerime mezar qazardim.

Yazardim gumanla men bu  qismeti,
Gelbimde tutdugum gozel niyeti,
Bu hesret,gem keder,olmazdi qeti,
Feleyin yazdigin gulum pozardim,
Omrumun setrine seni yazardim.

Gormezdi gozlerim qeyri kimseni,
Bu hesret bu hicran yixmazdi meni,
Dunyani unudub severdim seni.
Senli xeyallarda her an azardim,
Omrumun setrine seni yazardim.

Bu heyat zulumle, cekse sinaga,
Dozerem zulume, dozerem daga,
Ferman verseler, canini almaga,
Yalandan heyata men uduzardim.
Omrumun setrine seni yazardim.