И знайте...

Борис Калинов
И знайте:
Не ни е никак
крива Есента...
И нито Лятото,
че си отива!
Пак ще изпратим
птичите ята,
за да ги посрещнем-
след преминалата
снежна Зима.
Това е, то...
Летящи Времена.

Странник
Художник-Б.Калинов -комп. рисунка