Дерубти диаллири

Айдимир Каймаразов
-Сен держли ужусири,
Валкьаи бура набзи?!-
Кьяркьли вявбяхъиб хьунуй
Гьав бемдурси Салбайзи.

-Шинк1ати сарх1ели саб
Держла нуни бужуси,
Дерубти диаллири,
Кьац1ик1ули укаси.