Даруйте, янголи...

Анатолий Анненко
Даруйте, янголи, мені,
                що я такий дурний,
що я у цім Великодні
                похмурий і сумний.

То незапитана любов
                тьмарить мені життя.
...Хоч я повинен знов і знов
                творити каяття. -

Але у безлічі пригод
                пліч-о-пліч ви були,
не давши втратити чеснот,
                мні душу берегли.

Даруйте, янголи...