Туган телем минем, татар телем

Зульфия Усманова Мулюкова
Туган телем минем , татар телем ,
Сине генэ тели хислэрем ,
Коннэр буе , армый сойли алам ,
Ометлэнеп яна йорэгем .

Туган телем минем , ана телем ,
Купме китапларда басылган,
Донья татарларын берлэштереп ,
Рэхмэтлэрне бездэн жыйнаган .

Туган телем минем , монлы телем ,
Жырлар булып янгырый жирлэрдэ ,
Сине сагынып искэ алучылар ,
Бардыр эле бик  куп иллэрдэ .