10-4

Найт Ингейл
smb s calling from outer space
incoming message all sessions saved
smb s calling from outer space
is there anyone alive in there

i'm German, listen, near's Yura too
here apple trees all year in bloom.
incoming voice call:  're you by! 're you by!
the signal failed. Your code's denied.

leave all your evil, wars and guns
it's great in here, the sea of sun
we bathe in light, fly to our place
My comrades're sending u their best
 
The engine's been designed by Serge
Please, cherish peace. Preserve our Earth.
Incoming message. The call's cut off.
Enregistered. The contents' lost.
______________________________________


входящий вызов сквозь внешний слой:
земля! земля! есть кто живой?
я Герман, слышишь? мы с Юрой тут.
здесь яблони весь год цветут.

входящий вызов: прием! прием!
сигнал потерян. неверный код.
летите к нам все, здесь светло
Сережа сделал для Вас мотор

оставьте войны и ваше зло
здесь море солнца и хорошо
Здесь много наших. И шлют привет.
Земля! Земля! Ответьте же!

Товарищи, прошу, друзья,
Храните дружбу. Наш дом - Земля.
Входящий вызов, внесен в журнал.
Не сохранен текст, пропал сигнал.


* - "10-4" - типовое выражение при переговорах по рации, "Прием! Вас понял."