Серед зорь

Андрис Сайнио
Серед зорь
плине вiтер.
Сяє мир
в цьому світлі...
Колись зможу -
я вiру -
дотягнутись
до зiрок.

Нема крил
щоб лiтати,
нема сил
щоб дiстати,
но є воля
щоб жити
в променях
цього світла.

Серце маю
щоб чути,
щоб мети
не забути...
щоби жити
із нею -
із метою
цією.

Я сумніви
здолаю,
зберу сили
що маю,
простягнувшись
крізь мрію,
доторкнусь
до зорі я.

2010