Дiброви вже багрянi...

Анатолий Анненко
Діброви вже багряні -
                зелені все ж бори.
Ми, друже, нездоланні
                до певної пори.
Хай осінь смутком віє
                на листя золоте... -
Та серце не старіє,
                коли душа цвіте.