Iлюзiя iстин

Юлия Гросу 2
Були лічені дні. Та хто їх рахувати смів.
Хіба не той, хто загострив кінцівки стріл?!

Час магічний минув. Більше в світі не буде чудес.
Вовк лишається вовком хоч в шкурі, хоч без.

Метушнею сніжинок розвіються чари.
Якщо програно бій, то і в серці згасають кристали.

Час для себе нових обирає героїв,
Ідеали і сили вже іншого крою.

Як в кордонах добра віднайдуться дірки і лазівки,
Хто лататиме їх без чарівної цівки?

Є ілюзія істин – шляхів нескінченність,
В території змін – ми блукаючі нерви.





(iлюстрацiя - допомога iнтернету та ...CS4  )