В тебе чудовi очi

Анастасия Баттерфляй
В тебе чудові очі.
Ти не смій суперечити мені.
Дивилась би в них зранку до ночі.
Упала в них і доторкнулась до душі.

В тебе чудові очі.
Вранці зелені,
в обід сонячно-співочі,
а ввечері  якісь шалені.

В тебе чудові очі.
Я закохалась в них до безтями.
Як я без них була блукаючи?
Ні в кого так очі не світились почуттями.

В тебе чудові очі.
У глибині їх я бачу твою душу,
й твої думки горючі.
Опікшись ними, ніяк з місця я не зрушу.

В тебе чудові очі.
Я так і не зрозуміла якого кольору вони,
дивалась би в них зранку до ночі.
Завжди любила незважаючи на довгі роки.