Зуби не тиснуть?!

Ицхак Скородинский
Скрипи…
Не скрипи…
Зубними протезами…

А в просторі
підсвідомості -
є таки
світла дірка…

Туди.

В мить
після
смертний,
дим сигарети
останньої
втягнеться
замість
безсмертя
душі…

І…
Холодіючи думкою передостанньою:
-Зуби не тиснуть!
Стану я -
річ не в собі…