Останн з знання тво А

Алеся Якушкина
Дві ролі,дві людини,дві різні історії.Моя сповідь яка може зайняти вічність,зелені очі які завжди мали ціль,цинічний погляд в дзеркалі,і купа прихованих шрамів які з часом стають не помітними.Такі вічні рядки,лірика,зізнання і знову купа проблем для яких вже не вистачає валіз.А іноді я мрію бути одинокою,зайти в кімнату йти до ліжка роздягаючись деінде під музику тиші. Ти знаєш я люблю тебе,але чомусь мені хочеться плакати,підпишусь у лівому кутку крапля чорнила стече по стержню і впаде німою крапкою на папер.Це буде останнє зізнання твоєї А.