Колискова

Славомир Вирченко
Любій дівчинці співаю,
у колисці колихаю.
Засипай моє малятко,
хай присняться янголятка.
Розуму тебе навчать,
щоб змогла ти світ пізнать.

Приспів:
Гойда-гойда-гойда-гою
Спи спокійно Бог з тобою.
Гойда-гойда-гойда-гою
Батько й мати теж з тобою.

Уві сні Душа навчиться,
вип'є чистої водиці.
З джерела РІДного Бога,
Вкаже вірну їй дорогу.
Котрою в життя підеш,
лише щастя ти найдеш.

Приспів:
Гойда-гойда-гойда-гою
Спи спокійно Бог з тобою.
Гойда-гойда-гойда-гою
Батько й мати теж з тобою.

Засипай моя ти люба,
Темних викинем за чуба.
Щоб твій сон вони не крали,
тіло й розум не чіпали.
Лише Радість та Любов,
створюють тобі покров.

Приспів:
Гойда-гойда-гойда-гою
Спи спокійно Бог з тобою.
Гойда-гойда-гойда-гою
Батько й мати теж з тобою.