Лимерiки

Андрей Пустогаров
***

Раз приїхав дiдусь з Коломиї.
Взяв лопату та в ваннi схрон риє.
- Що ти робиш, шановний, кажи!
Той кричить: - Москалiв на ножi!
Войовничий дiдусь з Коломиї.


***

Хлоп з Тамбова поїхав до Львова.
Та його не пускають нiц знову.
- Ось вiд дiвки з запрошенням лист!
- Геть до дому їдь, секс-терорист!
Маєш дiвок досхочу в Тамбовi!