Vox populi

Анатолий Анненко
                ( перед відкриттям
               персональної виставки)

Розвісили картини дуже вдало.
                Робітника   художник  запитав:
  - Чи можна що зробить, щоб краще стало!?
       ... - Якби ти ці "шедеври"... всі прибрав.