Люди розкажуть

Анатолий Анненко
- Як, Миколо, ти свято своє відзначав?
- Газовик. -  То  добряче  і  "погазував";
потім  з друзями десь іще "повишивав"... -
Лиш під ранок додому я "приплазував".
...СухотА рота й досі ще в'яже...
- Мабуть  надто багато  учора "вживав"...
А детальніш..?
                - Сусідка розкаже.