В д остраху не в змоз говорить...

Любовь Иващенко-Сизых
             Х  Х  Х

Ви, з остраху,не в змозі говорить...
Та, кланяюся проміню уклінно,
Що, хай здригається,
                хай поночі тремтить,
До сонця кличе...
                Чесно!
                Нерозмінно!


Чеснот аннігіляція - це глум
Над божими дарунками тварині.
Чи здичавів, о-краса світу, Б-люм,
Чи та їржа прадавняя
                в Ки - пінні?






Блюмен - цветы (немец.)
Люмен - световая величина