Одновiршiя-2

Михаил Химченко
Я так люблю мовчати з вами поруч…

Ефектний жест. І скільки порожнечі!

Я вас кохав. І де ж порив, де пристрасть?!

А «офісний планктон» - лунає гордо!

Коли б я знав, що з цього потім вийде…

Повзуть хвилини. А життя спливає…

А те, що дурень – це життєвий принцип!

Ікону – за п’ятсот? Побійся Бога!

Я міг би жити чесно, але нащо?

Якого дідька в патріотах стільки дурнів?

Коли ж ті кляті гроші хоч присняться?!

Де ж місце генію? Подайте інший глобус!

В когось розум в голові. В когось - в Інтернеті...