Морозному яблучку

Варвара Ларина
Не шукай мене, мила. Не шукай.
Я загублений в темному мOроку.
Я зовсім не твій Кай.
Залишай мене зовсім, без спомину.

Твої руки не знAйдуть мої.
В мене холодний лід у долонях.
Втопи згaдки в швидкій воді -
Не накоплюй нещастя у скронях.

Я втечу від твоїх обіймів
За далекі морозні кручі.
Я втечу до своїх побратимів -
Вітрів. Втечу у степи пахучі.

Не шукай мене, люба Герда.
Не знайдEш, бо я вже загубився.
Чуєш? Мова моя твEрда.
Очі закрились - і світ скрився...
05.03.15