горiхи

Иван Славко
Дятли змагаються з гризячатами
в скиданні фундуків і волоських
Ворони полюють за автомобілями
Аби ті годили їм  душеними горіхами
Коти всім сімейством зібралися в паляницю
На залізку з теплоцентралі
Голуби з горобцями  - новолітки йдуть на руки
Цілуються пари відверто –
Близиво холоду
Тепло вже видніше
Ударами всіхніх сердечок
і лунким гупанням пухнастих вивірок в закоцюбілий ґрунт
ховають-саджають
на весну незнайдені горішнякові гаї