Never

Лина Уэй
Я ніколи тебе не залишу,
І не дам відчути, що є
Світ, де люди кричать про тишу
І нестерпно мовчать про своє.

Світ, де ділять давно розділене,
Душі п'ють і смакують тіла.
Всіх з шаблонів малюють б і л и м и.
Я й сама там колись була.

І впивалася в очі мільйонам,
А вони потерпали в імлі.
Ми були лиш удвох. Знайомими
На с а м о т н і й такій землі.

Так з тих пір все іде, минається
Зорі тліють і
...падають до холодного долу.
Темряви ти не бійся. Ти знай, що я
Не залишу тебе. Н і к о л и.