Моя принцесса... укр

Злата Боголюбова
Моя принцеса.

Принцеса моя, щастячко, єдина,
Ти мила моя, рідна та любима,
Лише в твоїх обіймах в змозі я зігрітись,
І лиш в твоїх очах у мрію окунутись.

Ти моя зіронька, мій ангел, світ надії,
Ти сонця сяйво, що зігріє й оповине,
Лише в тобі я уповаю у безмежне й щире,
Таке безкрайнє та дзеркальне почуття довіри.

Моя перлинка, промінь віри в світі мрії,
Моя безцінність, скарб надії в лоні дії,
Лише в твоїм дзвінкім та щирім сміху
Я опиняюсь в безкінечності щасливих митів.