9 раздумье о баа

Александр Ярошевский
ТалимаГоар тепте агой а уто
тепте бас ио туне, а ио дане
эстє таамат оо, а бин сед зукхо
элементале мио, элементане!

тен таммеоргхе уно хабео баа -
баа бомон до дио, дуодо бене.
к'о диадохе хохо, а бин сед ава:
эпте, ээсте оо, а бас, ак мене.

энте талиб а агой а тант сон сохо,
сон диадоха элементаль, амиго!
бен зене бинаухо, эс тааамт - эпоха;
сед баа, бас баа - а ава тааамат - фига...