Байка про осла

Владимир Солошенко
Призначали осла керувати:
В ЖЕК зробити тариф для оплати.
ЖЕКу платиш додаток за власність —
Чути гомін: реформи та гласність!
Знав осел  — це хороша порада,
Та закони приймає в нас Рада.
А в осла не один командир,
Не підкоришся — знімуть мундир.