Вiчний двигун - Любов

Лю Нели
"Любов — це стан вищого. Це коли тобі хочеться літати і дарувати. Це не підвид рабства, це не правовласність на когось. Любов — це не дія. Любов — це стан.
Спочатку потрібно навчитись любити самого себе.
Фактично любов — це таке світло, що темрява Его не може в ньому існувати.
Люблячи — ти стаєш вільним. Коли ти любиш — ти наповнюєш себе. Любов не векторна, вона безмежна. Вона не направлена від чи на когось. Не створюйте ілюзію. Просто любіть."


1.
Закриваю сторінку в минуле своє,
Відпускаю, прощаю і бачу поріг.
Дійсність радісно в серці основу снує.
Це мій шлях із мільйону можливих доріг.

Приспів:
І вічний двигун - Любов, наповнює світлом кров,
І вічний момент  - Життя, від краю до краю.
Тебе хочу бачить знов, без сумніву і умов.
І вічний двигун - Любов - це шлях до раю.

2.
Відкриваю сторінку в реальність свою,
І гармонію бачу в собі і навколо.
Це душа моя просто існує в раю
І Любов - це Життя, а не замкнуте коло.


           21.09.2015