***

Егор Виговский
Та ти що, мене не любиш?
У душі вогонь палає
Я у снах тебе шукаю,
Ти у снах мене лиш губиш.

Нащо робиш мені болі?
Мабуть, я, своїй любов'ю заслуговую на це?
В мене серце стало кров'ю, я хапаюсь за лице.
Але знову не з тобою.

Мучаєш мене, катуеш,
Почуття всі невблаганні
Так душа прагне з'єднання
Здравий глузд - мене рятуєш.

Та ти що, мене не любиш?

По вопросам сотрудничества: телеграмм: summer_wave
Почта: evigovskij@mail.ua