Наковтавшись похмурого неба

Алина Голинко
Ти йдеш, наковтавшись похмурого сірого неба.
І дощ, притаївшись, чекає закінчення дня.
Осінню печаль відпиваю з горнятка до дна...
Каштани принишкли. Опала пожовкла листва.

Залишився сум і нізвідки прийшла ностальгія.
Напевно, щось треба міняти в своєму житті...
У мене на осінь, чомусь, вже давно алергія -
Ненавиджу зміни й невдячні, утомлені дні.