You! - Vladimir Mayakovsky Вам! Маяковский

Анастасия Забродина
You, dwelling from orgy to orgy,
Having bathrooms and cosy waterclosets,
How dare you to read about George’s laureates
From newspaper columns?!

Do you know, the talentless, the multiple,
How to devour thinking only of,-
Maybe now the legs of lieutenant Petrov
Have been torn out by a random bomb?..

If only he saw, being sent to death,
With wounds all over his body,
How you, with a meatball all over your lips,
Lustfully hum Severianin !

You, loving cunts and yummy food,
Should I dedicate my life to?!
I’ll better serve pineapple drinks
In a pub to local hookers!

Вам, проживающим за оргией оргию,
имеющим ванную и теплый клозет!
Как вам не стыдно о представленных к Георгию
вычитывать из столбцов газет?!

Знаете ли вы, бездарные, многие,
думающие нажраться лучше как, -
может быть, сейчас бомбой ноги
выдрало у Петрова поручика?..

Если б он, приведенный на убой,
вдруг увидел, израненный,
как вы измазанной в котлете губой
похотливо напеваете Северянина!

Вам ли, любящим баб да блюда,
жизнь отдавать в угоду?!
Я лучше в баре ****ям буду
подавать ананасную воду!

<1915>