Розлюбила

Валенсия-Велиция
Розлюбила! Ой, як жалко,
           Не палаю, без вогню!
А життя - краса циганка,
           Ілюзорністю дзвеню.

Водить схилами, ярами,
           В хащах, нетрях, по лісах.
Неродючими степами,
           Нездійсненність мрій відтак.

Все на жаль парадоксально,
           Невзаємність наяву.
Тож відрада, віртуально,
           Так в обмані і живу!

Розлюбила! Ой, як жалко!!!