Ки вськ каштани

Олись Лапковский
Хочу збирати з тобою каштани
в київськім парку,
наче пралісом
блукати душею,
та не Пангеєю, що безупинна в Час Золотий, коли ми неподільні
(були).
Зараз не так.
Проміж нами - протока, море, а чи океан.
Ми уособлені материками та закордонними паспортами.
Любий, запрошення шлю я тобі.
Прийди до мене та
…загости.
Будемо вельну з тобою валяти
з коллі
твого
і мого кудлатих,
слухати море у мушлі старій,
акордеонні шансони співати
та танцювати!!!
( бродвейські танцІ)